De Stick & Stay is een bloembak met uitneembare zitjes. Als je buiten wilt zitten, steek je je stoeltje in de bloembak en wordt de Stick & Stay een bank. De Stick & Stay brengt meer groen en gezelligheid in de straat. En doordat de zitjes heel makkelijk weer meegenomen worden blijft er geen hangplek over.

De Stick & Stay viel reeds twee keer in de prijzen: zowel de “Groene Duimen” als Rotterdam Idee beloonden het ontwerp met een prijs.

Bekijk hier een filmpje over de Stick & Stay

Maatwerk
De Stick & Stay kan in elke afmeting op maat gemaakt worden. De gebruikte materialen zijn roestvrij staal en onderhoudsvrij, graffittibestendig gerecycled hout of bankirai.

Workshops
Smaken verschillen. Daarom is het leuk om elk zitje naar eigen smaak te bekleden of te verven. Urban Ideals verzorgt een workshop bij het plaatsen van de Stick & Stay: samen de zitjes bekleden en/ of de bloembakken beplanten. Zo leren buren elkaar op een makkelijke en leuke manier kennen. En door alle buren bij de Stick & Stay te betrekken, voelt iedereen zich verantwoordelijk voor de plantjes en het onderhoud van de banken. Gegarandeerd succes!

 

Terug naar de andere producten